WIE ZIJN WIJ?


Wij zijn broer en zus, Maarten en Vera. Twee kinderen uit de bakkersfamilie Ten Brinke. Al sinds 1973 is de familie ten Brinke actief in de wereld van brood en banket. In 1993 namen onze ouders de bakkerij over aan de kruisstraat 2 en sinds oktober 2015 hebben wij onze mooie bakkerij en winkel SIS&BRO BAKERY geopend aan De Markt 50 in Ommen. Aan kennis en ervaring geen gebrek dus!

Vera ten Brinke ( SIS )
“Voor mij geldt dat elke klant blij verwelkomt en plezierig geholpen wordt. Daarnaast is het voor mij van groot belang dat elke klant met een glimlach de deur weer uit gaat. Dat is de essentie van een speciaalzaak volgens mij.”


 


Maarten ten Brinke ( BRO )
“voor mij is het allerbelangrijkste dat ik mag bakken met de allerbeste grondstoffen / ingrediënten om daarmee een mooi, kwalitatief en super lekker brood te bakken. Dat is elke dag weer mijn uitdaging“
 


 
Waar voor ons al een voorbeeld werd gegeven, wilden we het toch net even anders doen. We wilden de puurheid van onze producten laten zien. Robuste broden waar de vers- en eerlijkheid van af spat. Zo hebben we bijvoorbeeld broden van 100% spelt, mueslirepen van gepofte spelt, speltkoeken en zelfs een spelt gebakje.

Voor ons Vera en Maarten is het elke dag weer een plezier om onze mooie producten te bakken en verkopen. “We werken bijvoorbeeld leuk samen met Eddy Schwieters de Spelt boer en Zandman de kaasboer. De leuke reacties van onze klanten geven ons veel energie.”


Het is hard werken, maar we doen het graag en hebben er samen heel veel plezier in. Dat maakt iedere dag weer tot een feestje. “Onze speltbroden en vloerbroden vinden gretig aftrek en gaan warm over de toonbank, desembroden zijn sinds wij geopend zijn een hot item! 

De koffie to go-klanten weten ons inmiddels ook te vinden en veel bedrijven maken al gebruiken van onze bezorgservice voor lunch of andere traktaties.” Vooral de belegde broodjes met carpaccio en geitenkaas zijn heel populair.